Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

15 Ekim 2009 Perşembe

'Gııh!'



Minik lokumum, 'Gııh' sesini 2-3 gündür çıkarıyorsun. Ha gayret konuşacaksın yakında:)

Bu hafta yediklerine yenileri eklendi. Kıyma, tavuk, yoğurt ve zeytin. Salı günü çorbanın içinde kıyma yedin. Bunun yanı sıra bir yemek kaşığıda evde mayaladığımız yoğurt. Dün ise tam bir yumurta sarısı yedin. Artık bir gün arayla yiyeceksin yumurtayı. Bugün ise tavuk ve zeytin ile tanıştın. Aynı anda değil tabii:) Kahvaltıda zeytin, labne peynir ve kaşık maması yedin. Öğleden sonra ise tavuklu, kabaklı ve havuçlu çorba. Yiyecekleri ağzında bizim gibi çiğneyerek yemene ve ağzındakini bitirmeden ağzını açmamana bayılıyorum! Eline armut veya elma verdiğimizde ise çok güzel kemiriyorsun bebeğim. Buarada beni emmeye ve Aptamil'e devam. Bu hafta Aptamil'in Milumil'ine geçtik. Süte karşı pek istekli değildin. Normalde bir öğünde 210 ml içmen gerekirken daha az içiyordun. Bizde acaba mamanın tadından mı diyerek Milumil'e geçtik. Şimdilik maşallah iyi gidiyor.

Geçen hafta sonu Eymir ve ODTÜ'deydik. Hava açısından şanslıydık. Her zamanki gibi etraftakileri izledin ve inceledin. Bir sürü balık tutan vardı. Annende zamanında az balık yakalamadı orada miniğim.



Artık çok da güzel oturuyorsun. Yere bir örtü serip seni ortasına oturtuyoruz ve etrafına minderler koyuyoruz. Önüne de oyuncaklarını.. Bir süre güzel güzel oynuyorsun. Sonra ayaklarınla oyuncağını tekmeleyerek uzaklaştırıp ardından alamadığın için sinirleniyorsun:) Bizde sana gülüyoruz haliyle:)

Hiç yorum yok: