Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

1 Ekim 2009 Perşembe

Bayram..

Minik lokumum,

Sen içeride horul horul uyurken ben de uzun zamandır fırsat bulup yazamadığım bloguna yeni gelişmelerden karalamak istedim. 18 Eylül'de baban ve babaannenle beraber atladık arabamıza ve Antalya'nın yollarına koyulduk. Vardığımızda gece saat 23:00 civarıydı. Yolda bizi 2 defa durdurdun. Sanırım arabada uzun yolculuk pek hoşuna gitmiyor. 2 defa kustun içtiğin mamaları bebeğim. Molalarımızdan birinde tesadüfen elma ve hurma ağaçlarının dibinde durmuşuz. Payımıza düşeni bir güzel topladık:) Çokta lezzetlilerdi. Sende kemirdin tabiki elmalardan birini. Ertesi gün baban, sen ve ben uçakla istanbul'a geçtik ve teyzeni ziyaret ettik. Anneannen de oradaydı. Sen bir ara anneannenin kucağındaydın ve anneannen dişlerinin çıktığını söyledi! O ana kadar ne ben ne de bir başkası farketmemişti! Miniğim ilk dişlerin aramıza hoşgeldi:) İlk dişlerin alt çenende ortadaki 2 dişin.. Eline havuç, elma, armut, vs. vermeye başladık. Çok güzel kemiriyorsun herşeyi:) 22 Eylül'e kadar teyzende kaldık ve 22 Eylül'de uçakla Antalya'ya geri döndük. Pazara kadarda Antalya'da kaldık. Uçakta kalkışlarda hiçbirşey olmadı. Birinde uyuyordun diğerinde de biberonla mama veriyordum sana. Ama inişlerde kulakların çok ağrımış olsa gerekki kötü ağladın:(

İstanbul'da üşürken Antalya'da havalar çok güzeldi. 25'inde ilk defa denize bile girdin. Seni kameraya bile aldık. Bugün geç oldu ama en kısa zamanda bloguna koyacağım o videonu. Fotoğrafların da çok güzel çıktı.

Daha rahat ve dengeli oturmaya başladın. Ellerinle kendine destek oluyorsun. Çok komik ve tatlı gözüktüğünü söylemeliyim.

Buarada dişlerinden midir bilmem ama biberon mamanı içmemeye başladın. Kaşık mamasına hayır demiyorsun çok şükür. Meyvelere de devam.

Önümüzdeki hafta 7. ayına giriyorsun. Puff! Ne çabuk büyüyorsun minik bebeğim!

Hiç yorum yok: