Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

9 Ekim 2009 Cuma

7. Ayımız geride kalirken..

Miniğim,

7. ayını doldurdun. Çarşamba günü aylık rutin kontrolün için doktorun Yelda Hanim'a gittik. Kilon 7.675 gr, boyun 67,5 cm, ve baş çevren 43,5 cm olmuş. Herşey yolunda yani. 1 yaşına kadar aşıların kalmadı. En son aşını geçen ay olmuştun. Bir süreliğine rahatsın bebeğim. Sünnetin yine gündeme geldi. Yapsak mı yapmasak mı hala kararsızım. Kıyamıyorum sana:)

7. ayını doldurduğun için yeni mamalara geçiyoruz. Perşembe günü kahvaltıya başladık. 1 çay kaşığı kadar yumurtanın sarısını verdi babannen sana. Afiyetle yemişsin. Daha da yer gibiymişsin ama maalesef azar azar arttıracağız canım miktarı. 1 haftaya kadar tam yumurtaya kadar çıkıp ardından gün aşırı yemeye başlayacaksın. Bugün de değişik olarak evde mayaladığımız yoğurt ve labne peynirine geçtik. Yanında yumurta vardı tabiki. Herşeyi bir güzel yemişsin minik lokumum. Yarın cumartesi; kahvaltını beraber yapacağız. Ben de göreceğim bakalım nasıl afiyetle yediğini.

Soğuklar başladı. Henüz kaloriferleri yakmaya başlamadik ama eli kulağında diyebilirim. Kalın çoraplar almaya başladım sana. Bakalım bu kışı nasıl geçireceğiz seninle. Umarım benim gibi çok üşüyen biri değilsindir. Denize ilk girişinin görüntülerini izleyelimde içimiz ısınsın bakalım:)


Salıncakta anne ve kuzen Meriç ile keyif..
Plajda babaanne ile keyif..
Akdeniz'de serin sularla tanışma keyfi..
Bir de İstanbul manzarası..

Hiç yorum yok: