Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

31 Ocak 2011 Pazartesi

Sevgi..

Sana elimden geldiğince hissettirmeye çalıştığım sevgiye karşılık minik öpücüklerinle bana sevgini göstermen beni nasıl mutlu ediyor anlatamam.. Fırsatını bulunca göbeğimi açıp öpmen, yataktayken gelip sokulman ve yanağımı öpmen, bacaklarıma dolanıp öpmen.. Nasıl güzelsin sen.. Nasıl sevgi dolu.. Umarım seni böyle sevgi dolu büyütmeyi sonuna kadar devam ettirebilirim.. Umarım tüm çabalarımla seni bu şekilde büyütmeye çalışırken ben, yeni tanışacağın insanlar seni farklı taraflara yönlendirmezler..

Perşembeden beri hastasın. Tam atlattın derken bir de baktık dün gözlerin küçülmüş, burnun akıyor, halin yok ve ökrüsüyorsun.. Canım benim.. Cuma günü izin aldım. 3 gün doya doya beraberdik. Evden de çıkmadık. Dışarıda kar yağarken pencereden seyrettik bol bol.. 'Anne gitme' diyip durdun. Oğlum gitmiyorum bir yere! Alışık değilsin bu kadar uzun süre vakit geçirmeye, her an yok olabilir, işe gidebilir diye düşünüyorsun sanırım..Daha farklı olabilmesini isterdim tabiki..

Hastalık nasıl geldi dersek düşüncesiz misafirlerimiz (yetişkin ve çocuk) burunları aka aka evimize oturmaya geldiler! Üstüne üstlük kızları oynarken Efeeee!! diye bağırıp duruyordu! Boya yaparken Efe yapmasın diye, ya da birseylerle oynarken Efe bozmasın oyununu diye! Aradan 1 hafta geçmesine rağmen unutmuyor bu minikler, dün hala hatırlıyordu. Tamam oğlum o abla bir daha gelemeyecek evimize diyip durdum.. Aklıma geldikçe sinir katsayım artıyor. O kadar zor değil düşünceli davranmak..

6 yorum:

abide berkman dedi ki...

Çok geçmiş olsun.Malesef ama böyle düşüncesiz insanlardan çok var çevremizde.

Serpil dedi ki...

Teşekkürler.. Seçerek devam edeceğiz hayatımıza naapalım..

AYK dedi ki...

"Çalışan anne olmak" sen yanındayken bile onun senin yok olacağın düşüncesi ile ürpermesi gibi senin de o yanındayken bile onu özlemendir işte... ve maalesef günümüz şartlarında bugünleri de geçecek ve büyüyecek deyip sabretmeye çalıştığımız bir seçim şekli... çok yaralıyım gördüğün gibi:(

hazel dedi ki...

ah kuzu :( geçmiş olsun.

Serpil dedi ki...

Teşekkürler..

Serpil dedi ki...

Çalışan anne olmak kesinlikle çok zor. Buna katılıyorum. Bizim ufaklığı bakıcısı büyütüyor resmen. Benimle konuşurken bile arada anne diyeceğine teyze diyor ve sonra anne diye düzeltiyor:(