Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

11 Nisan 2010 Pazar

Uzun zaman ardından..

Miniğim,

Bir aydır tabiki sendeki değişimler devam etmekte fakat annen nedense bir türlü bilgisayarının başına geçip düşüncelerini satırlara dökemedi. Araba kullanırken genelde yazacağım cümleler aklımdan geçiyor. Sonrasında aklımdan uçuveriyorlar. Keşke düşünceyi bilgisayara aktarabilecek bir teknoloji harikası çıksa:)

Sana gelelim.. Geçtiğimiz 1 ay içinde 'anne' demeye başladın! Çok tatlı bir şekilde araba sesi çıkarıyorsun; ıııığğğn ıığğğn! (bu ses nasıl yazılırki yahu?!) Yüzünün şekli bakana 'gel beni ye!' davetiyesi yolluyor:) Artık söylediklerimi çok güzel anladığını gösteriyorsun. Mesela Efe yukarı bak! deyince hemen bakıyorsun. Efe lamba nerede? deyince hemen tavandaki avizeye bakıyorsun. Tatlım benim..

10 gün kadar önce iş için Malatya'ya gittim. 2 gece kaldım. Babaannen sağolsun. Ben yokken aklımın arkada kalmamasının yegane nedeni. Bakalım babaanne Antalya'ya dönünce ne yapacağız. Umarım seyahatlerim çok az olur bebeğim.

05 Nisan'da bakıcı teyzemiz ailemize katıldı. İlk haftamız iyi geçti. Hiçte yabancılık çekmedin. Hani bu teyzede nerden çıktı? Ben onu tanımıyorum. Bir yabancılık çeksem iyi olur demek yok:) Hemende kucağına gidiverdin. Umarım bakıcı teyzemizle uzun soluklu bir beraberlik yaşarız. Şimdilik babaannemiz hala bizimle. Keşke hiç gitmese:(

Bugün doktor kontrolüne gittik. Herşey çok şükür yolunda miniğim. Sana alacağımız oyuncakların listesini edindik. Birde mamaların konusunda değişiklikler var. Umarım yarın detaylı bir şekilde yazabilirim.

Buarada perden ve yatağın da geldi. Artık kendi odana geçmenin zamanı. Doktorun kendi odana geçtiğinde bir yer yatağı yapıp benim de senin odanda kalmamı, uyanıp yataktan baktığında beni görmenin iyi olacağını söyledi. Benim böyle bir planım yoktu açıkçası:) Seni odana bırakıp mızıldanınca gelip bakarım diyordum. Bu öneriye uysam mı diye kafam karışık açıkçası. Bakalım..

Bugün doktor sonrası bir de pikniğe gittik. Oooh temiz hava, bol güneş, güzel mamalar, arkadaşlar, tavuklar ve havhavlar.. Tam senlik bir gündü miniğim.. Bana ve babaannene de iyi geldi tabiki. Babişko Antalya'da olduğundan onu bu defa götüremedik.

3 yorum:

anneyazar dedi ki...

Kimmiş sizin doktor? Merak ettim şimdi Türkiye'de bebek psikolojisinden anlayan nadir doktorlardan biriymiş bence. Dr. Sears larda anne bebek odasını ayırmada ilk aşamanın bu şekilde gerçekleşmesini tavsiye ediyor. Bence bu tavsiyeye uymalısın işe yarayacağına eminim. Efe iyice büyümüş bu arada:)) Öpüyoruz ailecek:)

anneyazar dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Serpil dedi ki...

Dr. Alev Kutlu. Sagolsun Burcucum onermisti. İyi bir doktor. Memnunuz.
Buarada 2 gecedir Efe'yi kendi odasinda yatiriyorum. Ben kendi odamda.. Sorun cikmadi. Sesini duyunca hemen yanina gidiyorum.
Bizde optuk sizi. Havalar duzelsede su bulusmayi bir ayarlayabilsek:)