Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

7 Mart 2010 Pazar

1. Yaş günümüz..

Oğluşum doğdun ve sen doğalı 1 yıl mı oldu gerçekten? İnanması zor miniğim. Hamile olduğumu öğrendiğim o pazar günü geliyor aklıma. Meğerse sen 6 haftalıkmışsın bile! Şaşkın ben.. Şaşkın baban.. Öylece bakakaldık birbirimize. Ne bir tepki ne bir şey.. Sevindik tabi ama şaşkınlığımızı üzerimizden attıktan sonra. Şimdiyse yanımızda, kucağımızdasın. Hatta bizi öpüyorsun ve bize cici yapıyorsun işte. Hayatımızın rengi oldun bebeğim..



Bugün pastanın üzerindeki şekerlere saldırıverdin. Hoşuna gitmiş olacakki 'bunlarda ne güsel şeylermiş böööle' der gibi bir kaç defa daha dadandın pastana. Güzelce kutladık doğumgününü. Babaannen birbirinden lezzetli mamalar hazırladı. Pastan ise hem lezzetli hem de güzeldi. Tarçının nutfağındaki Aslı Hanim'ın ellerine sağlık. Tamda istediğimiz gibi şekillendirmiş. Kaan da vardı aramızda. Şimdilik annesinin karnında katıldı aramıza. Seneye ise bıcır bıcır oynarsınız ne güzel. Kalabalığı seven biri olacağın şimdiden belli. Gelenleri hiç garipsemedin. Aferin sana!



Canım benim, seninle dolu dolu geçen bir seneyi ardımızda bıraktık.. Yüzün her zaman gülsün.. Karşına hep iyi insanlar çıksın bebeğim..



İlk bisikletini de aldın bakalım. Bahara bahçede kızlara hava atarsın artık:)

3 yorum:

anneyazar dedi ki...

Ailenle beraber mutlu, sağlıklı başarılı nice güzel yıllara Efe' cik:) Pastası çok güzel olmuş gerçektende :)

Serpil dedi ki...

Tesekkurler teyzesi..

eyup dedi ki...

yahu ne zaman 1 oldu! offf nasıl unuttum.. hatta unuttuk.. sorarım ben ilknura..Nice çok haneli hayırlı yaşlara, hepside pırıl pırıl kutlanası yaşlara..