Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

1 Mart 2010 Pazartesi

..ve anne doğar:)

Bebeğim,

Sen şimdiye kadar aldığım en güzel hediyesin.. Ne şans ki ikimizin doğum günü arasında sadece 6 gün var. Pastana ortak olabilir miyim?:) Ne de olsa ben 31 olunca sen 1, ben 32 olunca sen de 2 yaşına giriyor olacaksın. Sana hep sayı şeklinde pasta yaptırırsak ortak pasta kullanabiliriz. Söz mumları sen üfleyeceksin:)

Tatlım benim, söylenenleri anlamaya başladın artık. Efe ışığı kapat ya da aç dediğimde kucağımdayken eğer başka bir tarafa bakıyorsan elektrik düğmesine dönüp basıyorsun. Anneyi öp diyince de çoook tatlı kokluyorsun beni. Buna bayılıyorum! Sadece beni değil tabi babayı, babaanneyi ve dedeyi de öpüyorsun kendince.. Ver komutunu da anlıyorsun. Birşeyi vermek istemesende verip sonra mızmızlanıyorsun:) Pet şişeyi anlamadım ama pek bir sevdin. Elinden bırakasın yok. Ver diyince direkt yaygarayı basıyorsun.

Bugün sana çarık çorap aldım. Çok şirin oldun. Böylece kayıp düşmeni bir derecede engellemiş olduk. (Umuyorum.)


Uzun zamandır pek resim koyamıyordum. Burcu teyzeye verdiği bilgiler için teşekkürler..

1. yaşına girmeden hedeflediğin diş sayısına ulaşmaya çalışıyor olsan gerek şuanda 2 diş birden çıkıyor. Alt çenedeki diş sayısı 4 olacak. Toplamda 1 yaşına 8 dişle giriyorsun. Cumartesi doktor kontrolümüz var bakalım normalmiymiş öğreneceğiz.


Aklıma geldide yumurta ve portakalın alerji yaptığından bahsetmişmiydim? Bayağı oldu aslında. Bunları yediğinin ertesi günü ilginçtir sadece sol kolunda kırmızı sivilceler çıkıyor. Doktoruna sorarak kestik bizde bunları. Umarım geçici bir durumdur bebeğim.

Bugün 1,5 saat babaanne ve dedeyle etrafta dolaşmışsın. Ne mutlu sana bebeğim. Zaten senin için gelmiştik buralara. Sen her dışarı çıkıp dolaştığında iyikide gelmişiz diyorum içimden. Salıncağa binmişsin yine ve kıkır kıkır gülmüşsün. Dün ben de seni salladım. Çok tatlıydın miniğim. Nasıl da mutlu oluyorsun. Farklı birşey olduğunun farkındasın tabi..


Uzun zamandır gece uyanmalarını bıraktın. Çalışan anneme kıymayayım mı dedin yoksa? Öyleyse teşekkür ederim bebeğim..

2 yorum:

Burcu dedi ki...

oh nihjayet güzel güzel fotolar görebildik.. kocaman olmuş Efe Serpil, büyüttün walla fıstığımı...Ben onun kundaktaki minicik prematüre hallerini biliyorum... Senin de doğum günün kutlu mutlu olsun arkadaşım. İyi ki doğdun, iyi ki doğurdun..

Serpil dedi ki...

Sagol canım. Büyüdü valla.. evet iyiki doğurdum:)