Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

16 Ağustos 2009 Pazar

Nüve Park Gezimiz..

Dün yeni açılmış güzel bir yere gittik; Nüve Park. Çeşit çeşit tavukların, siyah ve beyaz tavşanların, maymunların (2 tane), tavus kuşlarının, ördeklerin, köpeğin, sincabın, bukalemunun bulunduğu güzel bir ortam. Köpek, maymunlar ve bukalemun dışındaki hayvanlar özgürce ortalıkta dolanıyorlar. Tam da çocuklar için yapılmış bir yer. Beklendiği gibi etrafta çocuklar hayvanları kovalıyorlardı. O çocukların arasına sen de seneye katılacaksın bebeğim.
Bebekler için oturduğun masanın yanına getirilen salıncak bile var. İstersen mangal yakıp masanın yanına da getiriyorlar. Pazar günleri brunch varmış. Bir dahaki sefere brunch keyfi yapalım dedik.
Oğluşum küçük olduğun için anlamaya çalışır gibi bakındın sadece hayvanlara ve ortama. Dün akşamda yattıktan sonra çok sıçrayıp ağlayarak uyandın. Acaba korktun mu bu yeni tanıştığın hayvanlardan? Emin ol ayaklanır ayaklanmaz pıtı pıtı koşacaksın peşlerinden:)


2 yorum:

Glass Half Full dedi ki...

Merhaba,

Henüz gittiniz mi brunch için bilemiyorum ama biz bugün gidip son derece mutsuz döndük. O fiyat için neredeyse hiçbirşey sunmuyorlar denilebilir. Böyle yeri seviyorsanız, Oran TRT'nin karşı çaprazındaki çıtır simit sizin mekanınız olmalı. Sabah gitmeden yazınızı okumuştum da öyüzden şimdi yorum yazma ihtiyacı hissettim :)

Serpil dedi ki...

Brunch icin gitmedik acikcasi. Uyariniz icin tesekkurler. Citir simidi duymustum. Onunden de gectim bir kac defa. Benim favorim urfali haci mehmet! Ablalar alip cocugu oynatiyorlar. Sende rahat ve sicak bir yemek yiyebiliyorsun;)