Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

8 Ağustos 2009 Cumartesi

5. ayı geride bıraktık..

Dün oğluşumuz 5. ayını geride bıraktı. Bugün doktor kontrolüne gittik. Herşey gayet güzel. Büyümüşüz:) 6730 gr, 63,5 cm bir bebişko olmuşuz. Geçen aydan bugüne 715 gr almış. Doktorumuz zaten 450-600 gr arası almalarını bekliyoruz dedi. Rota aşımızın 2.sini olduk. İlkinde 3 aylık olduğundan sorun çıkarmamıştı ama bu defa tadını beğenmediğini açıkça belli etti. Artık istemediği şeyleri yapmak kolay olmayacak. Doktorumuzun tavsiyesiyle bu ay Efemizi günde 15-20 dk destekli oturtacağız. Etrafına da uzanıp alması için oyuncaklar koyacağız. 6. ayın sonunda da meyvelere geçeceğiz. Meyveleri karışık vermektense her meyveyi 3 gün denememizi istedi. Böylece alerjik bir durum olup olmadığını anlayabileceğiz.

Haftasonlarını iple çekiyorum çünkü bıdığımla sabahları çok güzel yatak keyfi yapıyoruz. Sabah 7:30 gibi uyanan fıstığı yatağıma alınca bir süre beraber uyuyoruz. Sanırım onun da hoşuna gidiyor. 'Aman dikkat! Sizinle yatmaya alışır' gibi sözlere kulaklarım tıkalı:)

Artık gülerken tatlı tatlı kahkahalar da atmaya başladı minik lokumum. Babasıyla oynarken ayrı bir keyif alıyormuş gibi geliyor bana. İleride babacı mı olacak ne?

Ufaklıkla haftasonları rahatça gidebileceğimiz yerler bakmaya başladım. Önerilere her zaman açığız. Yarın babaannemizi Beypazarı’na götürmeyi planlıyoruz. Umarım hava güzel olur..

2 yorum:

hazel dedi ki...

Tıka tıka sen kulakları :)))

Serpil dedi ki...

Yil 2013 Haziran. Yataklari anca ayirabildik. Pismanmiyim? HAYIIIR!;)))