Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

29 Aralık 2010 Çarşamba

Yeni Yeni Bir Yıl!

Sonunda bir yılbaşı ağacı edinip dün süslemeyi becerdim!:) Efem toplarla gol atmayı tercih etti ama ben inatla onları ağacımıza astım. Yanıp sönen renkli ışıklarımızı da takınca pek bir renklendi salonumuz..

Haftasonu Efemin arkadaşlarıyla beraber Davulumdan Masallar isimli oyuna gittik. Aslında ritim atölyesi desem daha doğru olur. Oğluşum davulları ve xylophone'u görünce kendi performansını sergilemek istedi fakat engellenmek durumunda kaldı:) Neyse eve birşeyler düşünmek gerek.. Çıkarkende bize çubuklardan hediye ettiler. Yuvarlak kısımları çok güzel renkli iplerle örülmüş. Çok ses çıkarmamaları açısından iyi düşünülmüş:)

Ardından arkadaşlarıyla beraber Çukurambar'daki Pelit Pastanesi'ne gittik. Ortam gayet geniş, menü ise zengin geldi bana.. Çocuklar için bir bölümleri de vardı. Fakat sadece bir TV ve bir kaç oyuncak vardı. Bu bölümü geliştirmeleri konusunda konuştuk. Aksi taktirde çocukların bu odada kalmalarını sağlayacak bir aktivite ve malzeme yok. Bakalım ne derecede ciddiye aldılar bizi. Bir dahaki sefere göreceğiz.

Buradan çıkınca da bir arkadaşımızın evine çay içmeye gittik. Efecim arkadaşlarıyla güzel güzel oynadı. Sonra da 25 Aralık'ta ilk defa başladığımız Smile Kids'e jimnastik dersine gittik. Burada da güzelce eğlendin tabikii miniğim:) Bu günün aktivite günü olmasına karar verdiğimizden jimnastik sonrası Cepa'ya balık yemeye ve kitapları kurcalamaya gittik. Bütün bu aktiviteleri yaparken Efecim arkadaşlarıyla beraber olduğundan keyfine diyecek yoktu. Akşam eve 21:00'da vardık ve yolda çoktan miniğimin gözleri kapanmıştı bile..

İlk kar keyfimizi bu yıl yaptık. Çok güzel kar yağdı; lapa lapa.. Bizde hemen sıkı sıkı giyinip bahçeye indik. Ayaklarını bastığında karın içine gömülmek pek hoşuna gitmedi miniğimin.. Neyse kış uzun, elbet kar bir daha yağar:)




Biraz Antalya nostaljisi..

2 yorum:

Burcu dedi ki...

Oh gezin valla ne güzel.. Mutlu yıllar...

Serpil dedi ki...

Gezelim görelim:)