Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

6 Şubat 2010 Cumartesi

Uçtu uçtu Efe Uçtu:)

Bebeğim,

İstanbul yolculuğumuz tahmin ettiğim gibi yorucu geçti. Giderken biraz gerildim. Senin birşeyden haberin yoktu tabi.. Uçağı kaçırma ihtimalimiz vardı. Senin uçak vergini ödemek için uzuun bir kuyruk beklemek durumunda kaldık. Uçağa binmek için kapıya gittiğimizde yolcular çoktan alınmışlardı bile. Neyseki sonuç olarak binebildik. Uçak kalkarken sana mama içirdim ve kulaklarına birşey olmadı. İnerken ise su içirmeye çalıştım ama pek içmek istemediğinden ağlaman tüm uçağı inletti. Ankara'ya dönüşte ise kalkışta ve inişte sana mama içirebildiğimden sorun olmadı.

İstanbul'da yeni açılan akvaryuma gittik. Köpekbalıklarını ve çeşit çeşit birbirinden güzel balıkları gördük. Çok kalabalık bir ortamdı. Hasta olmandan korktum ama neyseki birşey olmadı. Teyzen fotoğraflarımızı gönderince sitene koyacağım.

İstanbul'da ilk başta çok usluydun. Ne de uslu bir Efe'ymiş dediler. Sonra açılmaya başladın. Bu laflar yerini bu çocuk hiç mi durmaza bıraktı:)

Yazın gittiğimizde teyzenin bahçesinde istediğin gibi hoplayıp zıplayabileceksin. Bahçede şirin bir pisi vardı. Her zaman camın önüne gelip içeri bakardı. Bu defa göremedik. Nasıl tepki vereceğini merak ediyordum..

1 yorum:

anneyazar dedi ki...

Adalar da bu mevsimde güzeldir şimdi. Bebeğin uçak vergisi de ne ki yaf? İki defa bindik hiç hatırlamıyorum öyle bir şey. Biletlerle ben ilgilenmiyorum diyemi acaba? Bu arada siz Ankara'nın neresindesiniz Serpil? anneyazar@gmail.com'A mesaj at istersen. Sevgiler