Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

11 Ocak 2010 Pazartesi

Büyüyoruuum! 10 aylık oldum!

'Ve 10 aylık oldum işte! Yavaş yavaş yırtıyorum şu bebeklikten. Hii hii:) Geri geri emekleme işinden sonra işi biraz daha ilerletip üçlü koltuğumuz boyunca tek başıma, evet evet tek başıma yürüyebiliyorum! Çook keyifliymiş yürümek! Bunu keşfedeli 10 gün civarı oldu. Bundan sonra oturmaya paydos. Hee hee:) Destek almadan da yürüdüm mü kimse tutamaz benii! Keşfedilecek o kadar çok şey varki! Annemle babam dün bana adına yürüteç dedikleri bir şey aldılar. Yürümemi geciktirmekten korkuyorlar ama hiiiç korkmasınlar. Ben bir an önce özgürlüğüme kavuşmak istiyoruum! Çok bindirmiyorlar beni yürüteçe. Bugün biraz koydular beni, fırsat bu fırsat uzun zamandır gözüme kestirdiğim büyük yapraklı çiçeğimizin bir yaprağını biraz(!) okşadım:) Hii hii:) Kimse kızmadı ama:) Sanırım hala kredim var böyle yaramazlıklar için. Şansımı çok zorlamasam mı acaba:) Neyse şirinlikle yumuşatırım ben onları:)






Biraz acıkmıştımda:)
Dün annem ve babamla alışverişe gittik. Her yer rengarenk. Dışarıda dolaşmaya ba-yı-lı-yo-ruuum! Bana yeni ciciler aldık. Yeni bir çift beyaz spor ayakkabım oldu. Onlarla evde yürürken çok güzel ses çıkıyor. Yeni oyuncaklarda aldık. Bilgisayarım oldu. Zaten olmasaydı bu yazıyı nasıl yazardım değil mi? :) Bir tane alo alo aldık. Bir de org. Balonlarım da oldu. Minik zıplayan toplar da aldılar bana ama sanırım onlarla oynatmayacaklar beni. Hep benim yüzümdeeeen! Aldım birini ne yaptım ettim tamamen ağzıma soktum. E haliyle bizimkilerde bir daha onunla oynamama izin vermediler. Neyse kalanlarla idare ederim artık:) He hee:)
Göz kapaklarıma hakim olamıyorum. Uykum geldi. Yatağa doğru gitmeye üşeniyorumda şimdi. En iyisi uykum geldi mızmızlaması numaramı yapmak:) Hadi baş baaaş!:) '

Asabiyim yaklaşmayın:)

Bu da sakin halim..


Sıraladığımın kanıtıdır..

1 yorum:

Burcu dedi ki...

Ben onun o minik totosunu yerim :) Acilen görmem lazım bu minik asabiyi :))