Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

2 Ocak 2010 Cumartesi

Yeni yeni yepyeni bir yıl!

Bebeğim,
seninle ilk defa bir yılbaşı geçirdik. Geçen sene içimdeyken kutlamıştık, bu sene ise sen yanımızdayken.. Seni koklarken.. Gözlerinin içine bakarken.. Minik ellerini tutarken.. Gerçi saat 21:00 olduğunda sen çoktan yatağına kavuşmuş mışıldıyordun. Bütün yılı uyuyarak geçireceğini hiiç sanmıyorum miniğim:) Daha çok koltuk tepelerinde, dolap içlerinde geçirecek gibisin.. Hep beraber mutlu, sağlıkla dolu, bol kahkahalı, dolu dolu yaşayacağımız güzel bir yıl geçiririz umarım birtanem.. Bu yıl içinde yürüyeceksin inşallah. Konuşmanı da bekliyorum ona göre! Hadi ben neyse de seninle her saniye konuşan babannen için konuşmaya başlaman şart:)
Bebeğim, koltuktan tutarak ayakta durmaya bayılır oldun. Tabi hala denge problemimiz olduğundan yanında hep hazır, seni yakalayacak duruştayız:) Sürekli yürümek istediğinden biz de seni bol bol koltuk altlarından tutup yürütüyoruz. Bazen çok komik adımlar atıyorsun; sağ ayağını kocaman atıyorsun soluda onun yanına getiriyorsun. Kendi başına yürümen için sana 1 ay daha. Sonra başının çaresine bakarsın yoksa! Seni yürütmek bel ağrıtıyooor!
İnatlaşmaya da başladın. Dediğim dedik çaldığım düdük diyeceksin sanırım. İstemediğin olunca basıyorsun yaygarayı. Çabuk unutmanı seviyorum ama:) İşimi kolaylaştırıyor. Gerçi büyüdükçe aynı durum geçerli olacak mı göreceğiz.
Havalar kötü olduğundan seni sık sık dışarı çıkaramıyoruz. Dün ve bugün dışarıya çıktık. Çıkınca çok mutlu oluyorsun. Sanırım karnımdayken fazla gezdik seninle:) Şimdide madem alıştırdın gezdir beni diyorsun. Dün ODTÜ'ye gittik. Güneş birazda olsa cömertti. Bizde değerlendirdik. Ağaçtan bir tane elma koparıp verdik eline. Evirip çevirip, kemire kemire bir güzel yedin. Evde eline bir dilim meyve verdiğimizde elinde o kadar uzun süre tutmazsın ama bu elmanın küçük oluşunu mu yoksa tadını mı sevdin bilmem elinden bırakmak istemedin ve çoğunu yedin. Bugün ise Panora alışveriş merkezindeki akvaryumu göstermek istedik sana. Çok güzel seyrettin rengarenk balıkları. Köpekbalıkları pek bir dikkatini çekti nedense:) Dönüşte ise arabada uyuyup kaldın. Çok mu yorduk seni?:)

Hiç yorum yok: