Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

30 Kasım 2009 Pazartesi

Kurban Bayramı..

Güzel bir bayram geçirdik hep beraber; anne, baba, babaanne, dede, ve amca. Amcan İzmir'den geldi. Bayramın ilk günü hep beraber Beypazarı'na kahvaltı yapmaya gittik. Ortam değişikliği hoşuna gitmiş olsa gerekki güzel bir kahvaltı yaptın. Havada şansımıza kötü değildi. Tadını çıkardık..

Abat ailesi kahvaltı masasında..


Dede, oğulları ve torunuyla..



Babaanne ve minik lokum..

Geçen hafta cumartesi ODTÜ'ye kahvaltıya gitmiştik. Kahvaltıdan sonra hava çok güzel ve güneşli olduğundan sonrasındada uzun bir yürüyüş yaptık. Seni de bir güzel sarıp sarmalamıştık ama pazar günü ateşin çıkıverdi. Calpol'e başvuruverdik tabi. Doktorumuza gittik. Orada da ateşini ölçtüğümüzde 38,5 dereceyi gördük. Boğaz iltihabı teşhisi kondu:( Ateşin çıkmaya başladığı günden itibaren 3-4 günde hastalığın geçmesi gerektiğini söyledi doktorumuz. İdrar testi de verdik. Allahtan temiz çıktı. Herhangi bir antibiyotik falan da vermedi. Çarşambadan sonrada ateşimiz çıkmadı zaten. Canım benim ateşin çıktığında nasıl da masum masum bakıyorsun etrafa. 'Aslında nasıl da yaramazlık yapmak istiyorum ama enerjim yok şanslısınız!' der gibi:) Geride kaldı neyseki..

Bayramda doya doya vakit geçirik seninle. Keşke daha sık bayram olsa bebeğim:)


Çekirdek aile:)


Anne ve lokumu..

Buarada 3. dişin çıkıyor sanırım. Normalde alt iki dişinin hemen üstündeki iki dişinin çıkması gerekirken senin köpek dişinin yanındaki dişin çıkıyor gibi. Bakalım komik olacaksın sanırım:) Kaşıntıdan herşeye saldırıyorsun. Cuma günü doktora gideceğiz bakalım ne diyecek. Gerekirse kaşıntı için jel tavsiye etmesini isteriz.


Efem ve dinosu..

Hiç yorum yok: