Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

8 Mayıs 2009 Cuma

2 aylık olduuk!

Ve 7 Mayıs'ta 2. ayımızı geride bıraktık. Dün 2. ay kontrolümüz için doktora gittik. Kilomuz 4.130gr, boyumuz 52 cm ve baş çevremiz 37.5 cm. Başımızı da güzel hareket ettiriyoruz. Doktorumuz miniğin ellerinden tutup kaldırınca başını gayet güzel tuttu. Yüz üstü yatınca normalde başını kaldırıp meraklı bakışlarla etrafı izleyen adam, doktorun yanında bu marifetini göstermek istememiş olsa gerek miskin miskin yatmayı tercih etti. Doktorumuz Efe'yi evirip çevirirken bizimkisi pırt pırt gazları salıveriyordu:) Sanki 'ben gazımı böyle kolay çıkarıyorum doktor teyze' der gibi:) Halbuki alakası yok! Evde olan bana oluyor. Miniğin gazını çıkarttıracağım diye hareketler yaptıran ben.. Gazı olmasın diye bir sürü yiyecekten mahrum kalan yine ben! Ama sonuç olarak gazları çıkaracağım diye kızarıp duran miniğim.. 1 ay sonra herşey daha kolay olacak ufaklık. Hadi biraz sabredelim.

Kısaca 2. ay biterken herşey güzel ve yolunda. Emmeye devam:)

Doktorumuza sünnet için en uygun zamanın ne zaman olduğunu sorduk. 18 ay-6 yaş arası önerilmiyor dedi. 1 yaşından önce yaptırırsanız iyi olur diye ekledi. Ayaklanıp bilinçlendikçe iş zorlaşıyormuş. Bakalım bu yıl bitmeden planlarız herhalde.

2. ay aşılarımızı ve istemeye istemeye yaptıracağımız göz kontrolünü - ki son olacağını umuyoruz- 13 Mayıs'ta yaptıracağız.

Bugünden itibaren çalışmaya başlayınca ufaklığa vermek üzere süt biriktirmeye başladım. Hem onu aç bırakmamak hem de süt biriktirmek zor olacak gibi. Artık pompa ile yakın ilişkiler içinde olacağım:) İşe Efe 4,5 aylık olduğunda başlayacağım. 6 ayını dolduruncaya kadar sadece süt ile besleyebilmeyi başarabilirsem harika olcak.

Haziran ayımızı Antalya'da babaannemizin yanında geçirmeyi planlıyoruz. Aslında havalar güzel olsa hiç düşünmeden hemen gideceğiz ama orada havalar yağmurlu ve kapalı. Ankara bile daha güneşli. Neyse bir kaç haftaya düzelir ne de olsa. Bizde oğlumla atarız kendimizi Antalya'nın güzelim park ve bahçelerine!

Hiç yorum yok: