Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

28 Ağustos 2014 Perşembe

Kâh Orada, Kâh Burada..

Çam ağaçlarının altında şezlonga yayılmış bir şekilde, esen rüzgarın tatlı serinliğinin ve dalga seslerinin eşlik ettiği bir ortamda bu yazıyı yazmak tabiki keyifli;) 

    İşte o ağaçların altı:)

Nerdeyiz efenim? Bu defa Çeşme'de.. 

    Çeşme'den merhaba:)

Bu tatilimizi de arkadaşlarımızla yapalım dedik. 

    Alaçatı sokaklarından..

Aslında çocuklu ailelerin kesinlikle kafa dengi (en az) bir aileyle tatile gitmelerini tavsiye ederim. O kadar rahat oluyorki; 'anne hadi yüzelim' 'hadi baba koşalım' vb cümlelerden kurtulma garantisi 100%! Tatil daha planlarken bile keyifli hale geliyor;) 

    Arkadaşla tatilde eğlence cepte;)

İlk iki gün deniz süt limandı. Havuz gibiydi.. Denize resmen aşık olduk. Fakat sonra rüzgar ve dalgalar bizi yalnız bırakmak istemediler:P 

    Plajda 'Ooo yeeea' pozu:))

Biraz deniz biraz havuz keyfi yaptık..

    Babalar&oğulları:)

Efe bu sene ilk defa parmak arası terlik giydi. Pek bi' sevimli oldu;) Babaya da giydirebilseydik iyiydi.

    İlk parmak arası deneyimi..

İki sene önceki üç anne&üç oğul gezimizde Alaçatı'ya gelmiştik fakat çok gezmemiştik. Ilıca'da bol bol denize girmeyi tercih etmiştik. Bu defa Alaçatı'nın o şirin sokaklarında gezinmek kısmet oldu. Çok gezince acıktık:) Beğendik Abi'de balık yedik. Nefisti. Gidenlere şiddetle öneririm. Hem mamalar güzel hem de ilgi alaka.. Asıl merkezi Urla'ymış. Aklımızda bulunsun.. Olur da Tuğcu ailesi tarafından kazı yerindeki yeni çıkarılan malzemeleri görmek için Urla'ya davet edilirsek, uğrarız:))

    Alaçatı'da gezinti.. Denizdeki foto bonus:P

Tatil demek yemek demek:)) Alaçatı'ya inmişken Rumeli dondurmacısında dondurma ve İmran Han'da sakızlı tatlıyı da esgeçmedik. Şirin sokaklara ve mekanlara aşık olduk. Burada ne güzel yaşanır dedik..

Çeşme merkeze de uğradık. Eksik kalmadık:)

Ve yazı kapattııık...

   

Hiç yorum yok: