Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

5 Mayıs 2014 Pazartesi

Bu aralar biz..

Buaralar neler yaptık diye kısa notlar yazasım var. Kızdırmak gibi olmasın; oturmuşum Bodrum Hilton Türkbükü'nün terasına, önümde alabildiğince yeşil ve mavi varken nasıl yazılmazki;))

Okulda bowling yarışı yapıp takımının birinci olmasını sağladığını duyunca, hadi bakalım görelim nasıl oynadığını diyerek bowlinge gittik. Kabul etmeliyim güzel oynuyorsun yetenekli oğluşum;) Kaç defa strike yaptığını hatırlamıyorum bile. Ne demişler zekâ ve yetenek anneden gelirmiş;P Benim sadece 1 defa strike yapmış olmamı nasıl açıklarız bilmem de, karıştırmayalım bu durumu;D




Küçük Hanımlar Küçük Beyler Tiyatro Festivali'nden bu yıl mümkün olduğunca faydalandık. Kitabını severek okuduğumuz 'Canını En Çok Ne Yakar?' ve 'Tenekeden Çıkan Çocuk' oyunlarını keyifle izledik. Okul da sağolsun başka bir oyuna götürdü. Böylece bu yılki festival skorun 3 oldu miniğim..



Müziğe biraz dokunalım dedik.. Her bireyin en az bir hobisi olması iyidir de dedik:) ve okuldan çıktıktan sonra her gün önünden geçtiğimiz bir müzik okulunun kapısını çalarak 'acaba?' dedik. Acaba Efe enstrüman konusunda neler yapabilir.. Kemanla bir başlayalım diye düşünüp, kolları sıvayarak 2 dersi geride bıraktık bile. Şimdilik umut vadediyorsun miniğim. Zekâ ve yetenek konusunda ne demiştik:P



Havaların güzel olmasını fırsat bilip kendimizi Eymir'e attık. Çok güzel bir gündü.. 3 minik çok güzel eğlendi. Bisiklete bindi. Top oynadı. Koşturdu, kudurdu.. Açık hava hem biz annelere hem de çocuklara iyi geldi.


Etrafta gelinciklerin çıkmaya başladığını görünce çok mutlu oldum. Bahar tüm güzelliğiyle yine geldi. Bisiklete atlayıp, kendimi yeşile atıp deeriin deeriiin nefes alırken rüzgarı yüzümde hissedesim var..
Bahar, iyi geliyorsun bana.. Ve tabiki oğluma da:)

1 yorum:

Burcu dedi ki...

Zeka ve yetenek kısmına katılıyorum.. Hangi anne katılmaz ki :))) Keman süper olmuş, selanate ihtiyacımız olduğunda çalacak kapımız var artık yaşasın :)