Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

28 Ağustos 2012 Salı

Konyalı mısın kadifeli gelin :)

Hızlı tren sağolsun; Eskişehir ve Konya'yı daha da yakınlaştırdı bize. Hızlı treni Eskişehir'i gezmek için henüz kullanmadık ama yakındır:)

Konya'da kalabalık bir aile buluşması için cuma akşam 18:30 treniyle yola çıktık. Gidiş maalesef 1 saatlik, sadece 'teknik arıza' diyerek geçiştirilip, hala sebebini bilmediğimiz rötarla  sonuçlandı. Neyseki yanımızda bolca kitap vardı. Biraz da trenin içinde gezinince çok fazla sıkılmadan atlattık. Bu bekleyiş sırasında her kafadan ayrı bir ses çıkıyordu; 'tren raylarında paket bulunmuş. Bomba olabilir diye bakıyorlarmış', 'niye kimsenin sesi çıkmıyor, herkes oturuyor anlamıyorum!', 'karşıdan gelen trenin geçmesini bekliyormuşuz', 'sinyalizasyonda sorun varmış'... Hatta bir yolcu '10 dk daha gecikirse ben sigara içeceğim' dedi. Nasıl tepem attı anlatamam! Vagonda çocuklar vardı sonuçta. Olmasa da beni rahatsız etmeye ne hakkın var? Neyseki bunu soyledikten 5 dk sonra tren hareket etti. Trenden indiğimizde Ersen'in 10 yaşındaki kuzeni Eren'i görünce yüzümüz gülüverdi. Ardından babane ve ailenin diğer üyeleri de Ereğli'den trenle geldiler. Herkes tren garında buluştu. Sonra doğru eve. Bahçeli evde oturmak en büyük hayallerimden biri. Zaten çocuğu olupta bahçeli ev hayali kurmayan var mıdır?:)



Bahçede bamya, böğürtlen, kabak, domates, salatalık, fasülye, vs bitkileri ve elmayla armut ağaçları vardı. Elma, armut ve böğürtlenleri dalından koparıp yemek ayrı bir zevkti tabi..



Cumartesi günü akşam Sema gösterisine de gittik. Efe'nin ilgisini çekti. Fakat müzik ve günün yorgunluğu kucağımda uyumasını engelleyemedi.

  
Sema gösterisi öncesi bizi fotoğrayan minik:)

Pazar akşam 18:00 treniyle rötarsız evimize döndük. Gelirken yolda bir arkadaşımızın kızının da aceleci olup 38. haftada doğduğunu öğrendik ve Medicana'ya uğrayıp minik kızımızı gördük. Efe doğduğunda, 2.750 gr doğan bu minikten daha da ufaktı. Nasıl geçirdik o günleri hatırlamıyorum bile! Minnacık geldi bu ufaklık bana:)


Dalından elma..

Pazar günü dönmemize yakın Efe'ye '2 saat sonra trenle eve gideceğiz' dediğimde hemen plan yaptı; 'Kırşehir'e gideriz. Sonra da Defne'lere!' Bundan sonra planları Efe'ye yaptıracağız:P

       Durakta dolmuş beklerken..

2 yorum:

Burcu dedi ki...

Gezginlersizi... Gezin tabii tam güzel havalar... Hatta Eskişehir'e trenle gezmeye beraber gidelim bi hafta sonu??

Serpil dedi ki...

Guzel fikir. Gidelim bence de. Cok ertelememek gerek. Havalar serinliyor.