Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

5 Mart 2012 Pazartesi

Havada Bahar Kokusu...

01 Mart.. Baharın başlangıcı. Aynı zamanda benim doğum günüm. Bundan olsa gerek, sevmem soğuk havayı. Hep bahar olsun, çiçekler açsın, güneş içimi ısıtsın, yüzüme yüzüme vursun, kendimizi kırlara, parklara, bahçelere atalım, gezelim de gezelim isterim! Geçen sene İstanbul'da Fenerbahçe Parkı'na gitmiştik ablamla. Nasıl da güzeldi laleler. Bir tarafta baharın uyandırdığı yeşil hayat diğer yanda deniz. Yanında bonus olarak demlenmiş çay... Şuanda Yozgat'ta olduğumu bile unutturdu bu hatıra! Baktım Fenerbahçe parkı'nda çektiğim fotoğraflara ama yanımda değillermiş maalesef. Evdeyse eğer yazıya sonradan ekleyeceğim. Benim baktıkça içim açılıyor o fotoğraflara. Blogumuzu da şenlendirsin:)

Bu sabah, arabayla Yozgat'a gelirken güneş nasıl da güzeldi. İçimi açtı resmen. Güne güzel başlamamı sağladı. Evet, sanırım güzel günlerin habercisi bu güneş dedim içinden! Umarım...
Bu arada nasıl da doğru şehirde yaşıyorum değil mi?:P Ankaram Ankaram güzel Ankaram:)Açıkçası İstanbul'da doğdum ama İstanbul'u sevmiyorum. Sadece arada gidip, biraz kalıp, denizin kokusunu içime çekmeyi seviyorum. Tabi bir de, gece hayatının keyfini çıkarmayı... En son Arabesque'e gitmiştim. Oldukça eğlenceli geçmişti. Sahneye zenne ve dansözler çıkmıştı. Zenne'nin kıvraklığı bir çok hatuna bin basar söyleyeyim!
Beyazpencerem blogundaki hediye çekilişine katılmıştım. Kazanmışım! İşte bana doğum günü hediyesi gibi gelenler;


Efe, meyve şeklinde olan mumlara bayıldı. Ben de bir hediye ancak bu kadar denk gelebilir dedim; kitabın adına dikkat! :) Beyazpencerem'e tekrar teşekkürler.

Efe, bu aralar lego ve puzzle oynamaktan oldukça keyif alıyor. Mothercare'den (ELC) 24 parçalık 2 tane puzzle almıştım. İkisini de tek başına yapabildiğini görmek beni mutlu ediyor. Ufak şeylerden zevk almasını bilmekte güzel yahu!:)   


07 Mart Efe'min doğum günü. Güzel oğlum 3 yaşına girecek. 3 yaş sihirli bir yaş sanırım; kullanılan kelimeler ve mimikler değişiverdi birden. Daha bir olgun gözüküyorsun gözüme sevgili oğlum:) Geçen hafta cumartesi babaannemiz gelmişti. Bu cumartesi de dedemiz geldi. Çarşamba günü ise Engin amcamız gelecek. Sanırım bu yıl, ilk doğum günü kutlamamızı evde ailecek yapacağız. Ufak bir pasta eşliğinde. Sonrasında 11 Mart pazar günü de evde biraz daha kalabalık bir grupla. Üçüncü doğumgünü partimiz ise çılgınannelerimiz ve güzel kuzularıyla dışarıda bir mekanda olacak. Planlar şimdilik bu kadar. 40 gün 40 gece olmasa da, yaşımıza uygun olarak 3 gün 3 gece yapacağız kutlamalarımızı:) İnşallah bir aksilik olmaz diye de eklemeden geçemeyeceğim. Hastalıklar, lütfen ama lütfen bir süre bizi rahat bırakın!


12 yorum:

larcencielblog dedi ki...

Ne güzel şeyler kazanmışsın :) Güle güle kullan/oku.

Bu arada, o eşşek büyüklüğünde puzzle'ı ben yapamam şahsen (gerçekten yapamam, abartmıyorum, nefret ediyorum puzzle olayından), eferim Efe lokuma!

Serpil dedi ki...

Sağol Başakcım:)

1000 lik puzzle 1 yıl süründü evde, sonra doğum öncesi yapıp bu olaya bir nokta koymuştum:) Yine alasım da var o ayrı:P

Burcu dedi ki...

Ne zaman 3 oldu Efe yaa... Daha 40'ı çıkmadan eve ziyarete geldiğim an dün gibi... Minicikti... Kitabın adı cuk oturmuş Serpil, bol 3'lü hayata merhaba :)

senay c dedi ki...

Serpilim,
3 yaş bal yaş lokum yaş,çok keyifli bir yaş..Efe lokumuyla lokum gibi bir sene geçirin 3 lü yaşlarınızda:))

abide berkman dedi ki...

Hediyeni güle güle oku canım:) Efeabat'ın şimdiden doğum günü kutlu olsun :)Seninde doğum günün kutlu olsun,sevdiklerinle birlikte nice yaşlara :)

Seda dedi ki...

Anne-oğul kutlu olsun doğum günleriniz;) şanslı Efe yaşı kadar kutlama yapıcak...:)

Serpil dedi ki...

Burcucum, gerçekten minicikti adam! Premature kıyafetleri zor buluyordum. Zaman cabuk geciyor. Boool 3lü bir yıl olacak bizim içn, haklısın:)

Serpil dedi ki...

Şenayım, çok sağol canım. Güneşimi de çok özledim. Opuyorum cok.

Serpil dedi ki...

Çok sağol Abide güzel dileklerin için..

Serpil dedi ki...

Seda çok teşekkurler. Bu parti sayısı her yıl yaşı kadar olursa hapı yutarız:)

AYK dedi ki...

Postun sonundaki bakışlar tam bir Balık kadınına ait:)Nerden tanıyorum acaba? Yeni yaşın hayırlı olsun... Demek Yozgattan dönerken aradığında o gün doğumgünündü:( Neyse bir daha ki sefere... Hem de 30 yaşına mı girdin? Ama haksızlık bu ben 30 u geçeli çok oldu:(

Serpil dedi ki...

Nereden acaba?:) Teşekkurler canım. Yok, Yozgat'tan dönerken değildi doğum günüm. Geçen haftaydı ve ben Ankara'daydım. O gün beni aramıştın, biliyor musun?:) Ben dogum günümü kutlamış saydım seni;) 33 oldum şekerim.