Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

23 Kasım 2011 Çarşamba

Bir aslan miyav dedi:)

Pazar günü Efe, babası ve arkadaşlarımızla beraber Leyla Gencer Sahnesi'ndeki Sihirbaz Oz isimli tiyatro oyununu izlemeye gittik. İlk defa bir devlet tiyatrosuna gittik. Ayrıca ilk defa üçümüz beraber bir tiyatro oyunu izledik:) Daha önceki deneyimlerimiz Müjdat Gezen'de olmuştu. Tiyatroya Efe, ben ve arkadaşlarımızla gidiyorduk. Bu değişik bir deneyim oldu bizim için. Sihirbaz Oz'da cadı karakterlerinden biri simsiyah giyinmişti. Biraz ürkütücü olsa da oğluma bravo babasının kucağında güzel güzel izledi oyunu. En sevdiği karkateri sorduğumuzda ise aslan cevabını aldık:)

Bunun dışında aradan bir bayram geçti. Bayramda babaanne ve dede bizimleydi. Bu defa biz Antalya'ya gitmek yerine onlar bize geldi. Umarım en yakın zamanda Antalya-Ankara hızlı tren hattı yapılmaya başlanır:)

26 Ekim hayatımıza kara bir bulut gibi çöktü. Dedemiz aramızdan ayrıldı... Bunun hakkında çok birşey yazmak istemiyorum. Mekanı cennet olsun dedemizin.  

Güzel bir değişiklikte Efe'nin sabahları artık ağlamadan kalkması. Her zaman ağlamıyordu ama sabah kalkıpta beni yanında görmeyince bazen yaygarayı basıyordu. Buaralar sık sık, kalktığında beni görmeyip alışmasından mı yoksa büyümüş olmasından mıdır bilmem gayet sakin kalkıyor. Nedeninin bir önemi yok aslında, ağlamasın yeter!

4 yorum:

Burcu dedi ki...

tiyatroyu sevmesi çok güzel... bizardayla şimdiye kadar ne bir tiyatroyu ne de bir sinemayı baştan sona oturarak izleyemedik. çok kıskandım sizi şimdi :PP

Serpil dedi ki...

:)) Burcu'cum belki Berk bebek farklı olur:)

peyibal dedi ki...

serpilim, ne güzel yapmışsınız ailece tiyatro keyfi olmuş:)) ankara-antalya hızlı tren projesine başından beri tam destek-hep destek:))

Serpil dedi ki...

Pınarcım, Ankara ekibiyle gittik. Cok guzeldi. Tren degilde ışınlanma olayı keşfedilse daha mı iyi olacak:P