Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

4 Nisan 2011 Pazartesi

3 gün 3 gece..

Geçen hafta cuma izinliydim. Seninle kelimenin tam anlamıyla dolu dolu 3 gün geçirdik. Seni yarım gün kreşe göndermeyi düşündüğümden evin yakınındaki bir kreşe uğradık öncelikle. Sonra da ver elini ODTÜ. Bir kaç haftasonudur alışkanlık haline getirdiğimiz balık-ekmek seansımızı bu defa cuma yaptık. Ege'miz de geldi. Güzel güzel oynadınız. Balıkları hüplettiniz. Sonra da Ege bizi evine davet etti. Akşam geç saatlerde eve döndük.. Yolda uyudun dememe gerek yok sanırım:)

Cumartesi ise sabah 10:00'da kalktın! Rekorun tarihe geçti:) Sonra da anneler ve çocuklarla buluşma yeri olan Pelit'e gittik. Oradan da Pinokyo'yu seyretmek üzere Müjdat Gezen Sanat Tiyatrosu'na.. Oyunu seyrederken patlamış mısır ve meyve suyuna gömüldün diyebilirim. İlk defa patlamış mısır yedin! Evet, yaş 2 ve patlamış mısırla ancak yeni tanışabildin! Nedir bu annenden çektiğin?:) Panora'da Imaginarium'a girdin. Oyuncaklar gözünü döndürdü! Çıkaramadım seni. İlk defa seni bir mağazadan çıkarmak istediğimde tepki vererek ayak direyerek çıkmak istemedin. Bu 2 yaş nasıl bir şeydir? Yok yok.. Bunu isimlendirip kendimi üzmeyeceğim. Rahat atlatacağız, rahat atlatacağız! 40 kere söyleyince olurmuş!?! Eve dönerken yolda uyuyan kimdiii?:)

Pazar ise babayla markete gidip taze taze simit almakla başladın güne. Bir rekor daha kırdın; sabah 10:15'te kalktın! Kahvaltımızın ardından Kaan bebekle buluştuk. Akşam eve gelirken, arabada horultular:)

Kısaca dolu dolu, koşuşturmacalı, bol aktiviteli 3 gün geçirdik.. Çalışan anne olmasam evde oturacağım yok sanırım!







Hiç yorum yok: