Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

7 Eylül 2009 Pazartesi

6. Ay: Kalıbımızdan sıyrılıp özgürleştiğimiz gündür bugün!

Canım benim,

Bugün 6. ayını bitirdin. Doktor kontrolümüze gittik. Geçen aya göre 430 gr almışsın. Boyun ise 2 cm uzamış. İdrar tahlili için numune verdik. Bizi çok bekletmeden çişini yaptığın için teşekkür ettik sana:) Sonuçlarımızı yarın alacağız. İnşallah birşeyin çıkmayacak. Doktor genel muayene sonrası herşeyin yolunda olduğunu söyledi.

6. ayını artık geride bıraktığımızdan bu ay ek gıdalara başlayacabileceğiz. İlk olarak şeftali ile başlamayı planlıyoruz. Yazın güzel meyvelerinden faydalanmak gerek. Hem de yarın başlıyoruz. 2-3 gün şeftali yedikten sonra başka meyvelere geçeceğiz. Böylelikle herhangi bir yiyeceğe alerjin varsa anlayabileceğiz. 7. ayda ise kahvaltıya başlayacakmışız. Çok heyecanlı bir keşif maratonu yaşayacağız seninle:)

Dün sütlü pirinçli kaşık mamasını denedik. Sanki her zaman yediğin birşeyi yiyormuşçasına güzel güzel yedin. Üstüne bir kaç kaşık su verdim. Normalde bebekler suyun tadını beğenmezler ve yüzlerini buruştururlar diye duymuştum ama sen sanki doğduğundan beri su içiyormuş gibi suyu da içtin! Biraz şaşırttın bizi yani kuzucum:) Bugün babaannenden de uslu uslu yemişsin 1 yemek kaşığı sütlü pirinçli mamanı. Aferin sana bıdığım. Ben yemek konusunda senden çok umutluyum. Hamileyken herşeyi yemen için değişik şeyler yemeye çalışmam ve seninle bu konuda bol bol konuşmam işe yarayacak gibi geliyor bana. Biz yemek yerken ağzımıza bakıp şapırdanmanın başka açıklaması olmasa gerek:)

2 yorum:

Burcu dedi ki...

aman da artık bizim yediklerimizden mi yiyecekmiş.... :))

Serpil dedi ki...

Evet Burcu teyzesi ufaklik sütlü pirinçli kaşık maması ile rendelenmiş şeftaliyi bile karıştırıp yiyo:)