Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

11 Eylül 2015 Cuma

Mini Mini Birler:)

- 1/B Efe Abat
- Burdayım öğretmenim!
:)

             My first day at school:)

07 Eylül.. Efe'nin yaşı tam 6.5, Defne ise tam 1 aylık;) Efe bugün 1. sınıfa başladı. Ben, baba, amca, Efe ve Defne hep beraber okula gittik. Kısa bir tören sonrası  öğretmeni Efe'ye isim rozetini taktı ve hepberaber fotoğraf çektirdik. 

    Defne de karede:)

Umarım mutlu, huzurlu ve başarılı bir eğitim hayatın olur miniğim..

    Baba, Efe ve amca üçlüsü:)

6 Eylül 2015 Pazar

Minik Fıstıklı Lokum 30 Günlük:)

Bugün 30 günlük oldu minnoş kızımız. Nice güzel ayların, yılların olsun pamuk kızım.. 

Beyaz ve pembe çoook yakışıyor yahu! Önceden, kızların niye herşeyini pembe alıyorlar diye düşünürken, şimdi sebebini çok net anlıyorum:)

    Alt değiştirmeyi sevmeyen minnak:)

Her yaşta spor yapmak şart demişler:) Biz de kızımla 2 km yürüyüp geldik. Seneye kısmet olursa, o parkta tıpış tıpış yürüyeceksin. Düşüncesi bile heyecan verici.

    Ana&kız parkta..

Abi, arkadaşıyla sinemaya gitti. Babalar&oğullar günü yaptılar. Buarada Efe'nin yaklaşık iki aydır haftasonları iki gün jimnastiğe gittiğinden bahsetmemiştim sanırım. Dün öğretmeni bir hareket yaptırmış. Sportif ve yetenekli oğlum ikinci olmuş. Annesine çekmiş, aferin oğluma:))

Defne'nin İlk Ev Ziyareti..

Henüz kırkı çıkmamış olsa da, biraz gezelim dedik. Defne kızımızla ilk ev ziyaretimizi, cuma günü abisinin arkadaşı etembo'lara yaptık:) Adettenmiş; ilk ziyarete gittiği evden ayrılırken yumurta, un ve şeker verirlermiş. Un; uzun ve tertemiz ömür, şeker; tatlı dil, yumurta; civciv gibi çabuk büyüyen, sağlıklı ve tok bir insan ol demekmiş. Tabi ben bunlara; bereketli, şanslı, huzurlu, mutlu, güler yüzlü, sebze-et-balık üçlüsünü bayıla bayıla yiyen bir kız ol diye de eklemek istiyorum:) Zira, abiden yemek seçme konusunda az çekmiyoruz.

Neyse, aldık malzemeleri ve geldik evimize. Teşekkürler Kadriye teyzesi..

4 Eylül 2015 Cuma

Hadi anne ben çıktıım!

Artık tek başına sitenin bahçesine çıkıyor olman pek bi' sevindirici. Yoksa bu guzelim havada evde olman ve kardeşinden dolayı benim seni dışarıya çıkaramıyor olmam hiç hoşuma gitmiyordu. Sitede iyi anlaştığın birkaç arkadaşın var. Onları önce telefonla arayıp dışarı çıkalım mı diyorsun. Sonra da kendi başına inip, arkadaşlarınla bahçede buluşup oynuyorsunuz. Buralara zamanında taşınmakla iyi yapmışız. 

İleride 'hadi annee been çıktıım! Arkadaşlarla buluşup biraz takılacağız' diyeceksin.. Zaman, pek bi' zalimsin yaa!