Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

31 Ağustos 2015 Pazartesi

Erkekliğe ilk adım:)

Dikkaat erkek var!:)) 



Doğumdan önce şu sünnet konusunu hayatımızın yapılması gerekenler listesinden atalım dedik. İyi de etmişiz. Beklediğimden nazlı çıktın paşam! 10 gün boyunca salonda koltukta yatıp durdun. Hastaneye kardeşini bile görmeye gelmedin. Tablet, xbox, ve tv üçgeninde teknolojiye boğuldun. Tuvalete bile kucakta gittin. Bu süre zarfında bir kaç defa yürümeye ikna oldun. Onda da binbir nazla yürüdün tabi. Neyseki geçti gitti. Kabukların dökülmesi 1 ayı buldu. Ayaklanman ise 10 gün sonrayı.. Kendin abarttın tabi, bu bir gerçek! 

Neyse, oldu da bitti maşallah diyoruz:)

30 Ağustos 2015 Pazar

Defne Kokulu Günler..

07 Ağustos 2015.. Hayatımıza minik bir prenses katıldı. Hoşgeldin aramıza güzel kızım.. Hoşgeldin.. 

Sabah 07:25'te 2705 gram olarak ailemizi dört kişilik bir aileye dönüştürdün. İyi de yaptın tabiki! 


İki gece hastanede kaldıktan sonra evimize geldik. Yanımızda baban, anneannen ve Sibel teyzen vardı. Abin evde sünnetli yattığından babaannen, deden ve amcan gelemedi. 

Hastanede seni güzel uykundan uyandırıp emmeni sağlamak oldukça zordu. Bu konuda Melek teyzen sağolsun, çooook yardımcı oldu. 2 gece de refakatçimiz oldu ki kendisine minnettarız. Ela, Öznur ve Özlem teyzenler de sabah çok erken olmasına rağmen bizimlelerdi. Özlem teyzen doğuma girip fotoğraflarını çekti. Henüz görmedim ama çok merak ediyorum ilk fotoğraflarını. 


9 günlükken göbeğin düştü ve ilk banyonu hemen ertesi gün yaptın. Suyu çok sevdin. Gece uykusu ile ise pek aran yok. 'Ne de olsa bebekliğin ilk zamanlarında anneye eziyet gelenektir' mottosuyla mı hareket ediyorsun bilmem kuzucuk. Zira, gündüz sen uyurken biraz dinlenmek için odaya girdiğimde, kokumu mu alıyorsun bilmem ama hemen hareketlenip homurdanmaya başlıyorsun. Buna karşı taktik olarak başka odada mı dinlensem acaba?;) Ee napalım, bu annenin de kendisini düşünmesi ve dinlenmesi lazım minnoş.