Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

13 Haziran 2015 Cumartesi

Yaz tatili baslar!



Cuma günü karne alındı ve yollara düşüldü. Aylar öncesinden başlayan geri sayım nihayete erdi;) Yol her zamanki gibi uzun geldi. 'Kaç km kaldı?'  'Ne zaman geleceğiz?' soruları 'biz neden Antalya'da yaşamıyoruz?' sorusunu izledi;)) Buarada son 3 kişilik tatilimiz olduğu gerçeği bizi gelecek konusunda azıcık(!) meraklandırdı;)) Arkada iki çocuğun bir yandan birbirleriyle didiştiği, diğer yandan sürekli anneee babaaa diye üstüste sorular sorduğu günleri pek heyecanla bekliyoruz:P Neyse, sayılı gün çabuk geçermiş. Defnemiz de aramıza bir katılsın bakalım😍🌀

Antalya'da ilk durak her zaman önce terastaki böğürtlenler, sonra da kesimini beğendiğimiz berberimiz.. Hadi yaz saçı mode on!:)

    Bi' kirpi gördüm sanki!;)



Ve tabiki mangal sefası.. Canı çeken buyursuun:)

    Amca ve yeğen iş başında..

    Babane ile deniz sefası.. Dalgalı deniz favorisiymiş:)

    Baba ve amca ile terasta yakan top..

Yan apartmanda Efe'nin yaşıtı bir çocuk varmış. Tanıştıktan sonra camdan cama, terastan terasa bağırışmalar, birbirlerini çağırmalar, hadi aşağıda top oynayalımlar başladı. Ben de çocukluğumda pek severdim camdan cama muhabbeti, sokakta saatlerce oynamayı.. Kim sevmezdiki.. Efe'yi kendi başına bahçeye indiremesekte, arkadaşıyla oynarken bahçede eşlik ettik hep; napalım günümüz şartları bu. Yazları 3 ayı yazlıkta geçirebilmek ne güzel olurdu. Tatile, denize, oyuna, bahçeye, özgürlüğe doyulurdu bi' nebze de olsa.. 

    Tatil arkadaşlığının yeri bi' başka..

    Dalgalarla boğuşmak pek bi' eğlenceli..

    Amca&yeğen uzaklara dalmış..

İlk defa Antalya'nın havası bu kadar güzeldi; sıcaktan daralmadan, nemden yakınmadan geçen nefis bir tatildi. Hadi bakalım şimdi yağmurlu ve serin Ankara'ya alışma vakti. Yanlış şehirde mi yaşıyoruz?;))


İstanbul


Her ne kadar 'seninle yaşamak istemiyoruz İstanbul' diyerek seni zamanında terk etmiş olsakta baharda bir başka güzel olduğun gerçeğini yadsıyamayız.


Lalelerin keyfini çıkarmaya ve anneanne ve teyze ziyareti için İstanbul'da aldık soluğu.


Amcayı da unutmamak lazım taa oralara gidipte:) Hep beraber Pierre Loti'ye çıktık.  İnerken teleferikle manzara sefası yaptık.  




Sonra da otobüs, vapur, metro kullanarak anneanneye döndük. Yol bayağı uzunmuş yahu! Aslında tatlım, sana tarihi yerleri gezdirmek çok iyi olur. Umarım seneye öyle bir fırsatımız olur. Hoşuna gideceğini düşünüyorum.

İstanbul ziyaretinin makbulü, bizim için kısa olanıdır;) Zira, o trafik, insan kalabalığı ve keşmekeş bu bünyeye fazla geliyor!



9 Haziran 2015 Salı

Doğa



Doğada olmayı sen de çok seviyorsun ben de. Mümkün olsa yaz tatillerimizi kamplarda geçiririz seninle. Baban bu konuda bize katılmasa da ileride seninle güzel güzel kamplara gideceğiz inşallah tatlım. Belki o da ikna olur, ne dersin?


Burada Odtü'deyiz. Getirip bana bu güzel çiçeği hediye ettin. 
Odtü, iyiki Ankara'da yaşıyoruz dememizi sağlayan güzel yerlerden. Nefes alıyoruz sayesinde.. Eksik olma hayatımızdan.. Umarım ileride sen de burada istediğim bir bölümde keyifle okursun tatlım.

Tren gelir hoş geliir:)

6 yaş doğumgünü hediyesi olarak uzaktan kumandalı lego tren istedin. Arkadaşların Ege, Kutluay, Batuhan ve Çınar da sağolsunlar aldılar sana. Legolara bayılıyorsun. Ben de sana lego almaya bayılıyorum minik adam! 


    Büyük bir heyecanla kolları sıvadın.


    Ve kısa sürede ortaya oldukça başarılı bir ürün çıktı;) Çuufff çuuuffff! Nereye gitsek acaba?:)

7 Haziran 2015 Pazar

Hoşgeldin 6 Yaş!

Yeni yaş, yeni yaş hoşgeldiiin! Neşe getirdin bizeee! Mutluluk heepimiizeee! :)
















Bu da ikinci dogum gunu kutlamasi oldu;)
Etembo ve Nazlı ile..