Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

10 Eylül 2014 Çarşamba

Yeni Okul Yeni Baslangic..

Eski okulumuzdan oldukça memnun olmamıza rağmen, Efe'yi ilkokula gideceği okulun anasınıfına vermeyi tercih ettiğimizden, bu yıl yeni bir başlangıç yaptık. Buarada devlet bizi ilkokula atadı ama bence 5,5 yaş 1. sınıf için çook erken. Bu yüzden gidip dilekçe verdim. İşlem tamam:)

Gelelim yeni okulumuza.. Umarım doğru bir karar vermişizdir ve inşallah mutlu bir eğitim-öğretim hayatı geçirirsin güzel oğlum. Okul hakkında şimdilik çok bahsedecek fazla birşey yok. İlk hafta olduğundan 9-12 saatleri arasında okulda olacaklar. İlk gün heyecanını kaçırdık buarada. Eylül geldi ve hastalıklar başladı; öksürükle start aldık. Bu kış lütfen güzel geçsin. Neyse bir önceki okulda da yıl sonu gösterisine gidememiştik. Yine hastalanmıştık:( Anlaşılan oğlumun bestseller misali rağbet gören günlere alerjisi var;)) 

Bir anne/baba okuldan ne bekler? Tabiki en başta çocuğunun mutluluğunu ve sağlıklı bir ortamda iyi vakit geçirmesini.. Ezberden uzak, öğrendiklerini irdeleyen, mantıklı yaklaşımlar sergileyen, meraklı ve soru soran çocuklarımız olsun.. Ve tabiki onların bu heveslerini ve meraklarını köreltmeyen öğretmenler başımızdan  eksik olmasınlar..


    İki Efe aynı sınıfta:) 

İki Efemiz aynı sınıfta bu sene. Hani Çeşme tatiline beraber gittiğimiz:) Fotoğraftaki sarışın fıstıkta öğretmenimiz sanılmasın; diğer Efemizin annesi:) Büyük bir veli dayanışması örneği sergileyeceğiz bu sene;) İnşallah yani;))

Geçen seneki okulumuzun konuya ne kadar katkısı oldu bilemiyorum ama sanatçı ruhlu bir balık yetişiyor;) Sanatçımızın resim yapma isteğinin ya da haksızlık etmeyeyim; oğlumun ilhamının ne zaman geleceğini diyeyim, tahmin etmek namümkün. İlham bazen sabah, ben 'hadi oğluuum hızlıı bitir kahvaltınıı' diye yırtınırken 'anne ben bir resim yapıp geleyim' şeklinde çıkıveriyor ortaya, bazen tam yatacakken.. Aslında özetle, çoğunlukla bir yere yetişmemiz gerekirken. Yaa sabır:)) Kasıt mı var acaba bu işte?:)) Yine de itiraf edeyim hoşuma gidiyor resmi sevmesi..



    Tshirtler ipe asılmışmış:)