Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

27 Ocak 2012 Cuma

MTA Tabiat Tarihi Müzesi

Çocuklarının çok fazla büyümesine gerek görmeyen, sabırsız anneler olarak, 3 yaşında da anlarlar onlar diyerekten minikleri kapıp, karlı güzel bir günde soluğumuzu MTA Tabiat Tarihi Müzesi'nde aldık. 


Dünyanın ve diğer gezegenlerin maketlerinin olduğu bölümde dünyayı kurtardı bizim minikler:)







Kocaman dinozorların olduğu kısımda ise bakakaldılar dinolara!






Ama en çok özgürce koşup, birbirlerini kovalamaktan keyif aldılar. Müzede nasıl davranmaları gerektiğini elbette öğretmeye çabaladık ama nafile:)





Böylece ilk müze gezimizi 34. ayımızda yapmış olduk. 




Yalnız, bu toplu organizasyonda şunu da keşfettik; bizim minikler biraraya gelince kontrol edilemeyen bir çete haline geliyorlar!:)

2 Ocak 2012 Pazartesi

Yeni Yeni Yıl: 2012!

Yeni yıla nasıl girersen bütün yılın öyle geçer derler ya, biz Efe'yi uyuttuktan sonra Ersen ile Lady Gaga konseri ve ardından da Victoria's Secret show'u izleyerek girdik 2012'ye. Hadi hayırlısı, bakalım yıl nasıl geçecek:)

Pazar sabahı ise Efe'nin lapa lapa yağan karı farketmesiyle uyandık. Zaten kardan adam yapalım, kartopu oynayalım diye heyecanla beklemekteydi bir kaç gündür. Sonunda istediği oluverdi kuzumun. Nasıl da güzel yağıyordu kar. Çıktık dışarı ve vurduk kendimizi beyaz güzelliğe...






Kardan adamımızı yaptık önce; burnuna havuç ve gözleri zeytin çekirdeğiyle:) Kartopuyla keyifle oynadı miniğim. Yuvarlandı, eğlendi. Geçen seneye göre bu sene gerçekten keyif aldığını gördüm. Bundan sonra kimse tutamaz Efe'yi. Camdan oğluma bağırıp 'Efeee gel artık içeri!' diyeceğim günler yakındır:) 




Bu sene geçen seneden farklı olarak yılbaşı ağacımızı plastik aldık. Geçen seneki ağacımız malesef kuruduğundan bu seneye kalamadı. Bence kurusa da en güzeli canlı ağaç. Keşke yılbaşından hemen sonra bahçeye ekseymişiz ağacı.. Neyse deneyim oldu.

Oğluma güzel hediyeler verdik. Şımarttık bir güzel! Babasının aldığı jeep bütün hediyelerin pabucunu dama attırdı:)


Sağlıkla ve huzurla geçireceğimiz güzel bir yıl olsun...