Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

31 Ocak 2011 Pazartesi

Sevgi..

Sana elimden geldiğince hissettirmeye çalıştığım sevgiye karşılık minik öpücüklerinle bana sevgini göstermen beni nasıl mutlu ediyor anlatamam.. Fırsatını bulunca göbeğimi açıp öpmen, yataktayken gelip sokulman ve yanağımı öpmen, bacaklarıma dolanıp öpmen.. Nasıl güzelsin sen.. Nasıl sevgi dolu.. Umarım seni böyle sevgi dolu büyütmeyi sonuna kadar devam ettirebilirim.. Umarım tüm çabalarımla seni bu şekilde büyütmeye çalışırken ben, yeni tanışacağın insanlar seni farklı taraflara yönlendirmezler..

Perşembeden beri hastasın. Tam atlattın derken bir de baktık dün gözlerin küçülmüş, burnun akıyor, halin yok ve ökrüsüyorsun.. Canım benim.. Cuma günü izin aldım. 3 gün doya doya beraberdik. Evden de çıkmadık. Dışarıda kar yağarken pencereden seyrettik bol bol.. 'Anne gitme' diyip durdun. Oğlum gitmiyorum bir yere! Alışık değilsin bu kadar uzun süre vakit geçirmeye, her an yok olabilir, işe gidebilir diye düşünüyorsun sanırım..Daha farklı olabilmesini isterdim tabiki..

Hastalık nasıl geldi dersek düşüncesiz misafirlerimiz (yetişkin ve çocuk) burunları aka aka evimize oturmaya geldiler! Üstüne üstlük kızları oynarken Efeeee!! diye bağırıp duruyordu! Boya yaparken Efe yapmasın diye, ya da birseylerle oynarken Efe bozmasın oyununu diye! Aradan 1 hafta geçmesine rağmen unutmuyor bu minikler, dün hala hatırlıyordu. Tamam oğlum o abla bir daha gelemeyecek evimize diyip durdum.. Aklıma geldikçe sinir katsayım artıyor. O kadar zor değil düşünceli davranmak..

10 Ocak 2011 Pazartesi

Büyüdüğünü hissettim bu haftasonu..

Büyüdüğünü hissettim bu haftasonu.. Çok hoşuma gitti. Dışarıda yemekteydik. Sen de sandalyede oturuyordun. Kendi başına birşeyler yiyordun. Sanırım çocuklar 2 yaşına gelince yırtıyorlar diye konuştuk babanla. Eski dönemin hemen unutulduğunu ve bu yüzden de insanların hemen 2. çocuğu planlamaya başladığına dem vurduk. Biz henüz o grupta değiliz, merak etme:)

Eve 17:30 civarı vardık. Uyuyordun. Eve girdik hala uyuyordun.. Saat 19:30'a kadar mışıl mışıl uyudun. Ben de fırsat bu fırsat uzun zamandır elimde sürünen kitabımı okuyabildim. Arada kendime kalan zaman kırıntılarının değerini bilmeyi öğrettin bana. Hep ben sana birşeyler öğretecek değilim ya!:) Beni nasıl mutlu ediyorsun an-la-ta-mam! Seni seviyorum bebeğim..

8 Ocak 2011 Cumartesi

'Günadın'

22. aylık olduğun gün, sabah uyandığında gözümün içine bakıp 'günadın' dedin ya, nasıl güzel başladım güne anlatamam miniğim:)

Akşamları yatma seanslarımız uzadı. Yarım saat kadar uğraştırıyorsun beni. Şarkılar söyleyip süreyi uzatman hoşuma gitmiyor değil:)

-Tekeyleme tekeyleme tekyay tekyay keyimesi keyimesinee

- Tıyayayom tıyayayom iimisiin?

Repertuarından iki şarkı:)

7 Ocak 2011 Cuma

22. ay..

Bugün 22. aylık oldun miniğim. 2. yaş günün yaklaştı. Şimdiden pasta modellerini ve nerede yaptırtacağımı araştırmaya başlasam iyi olacak. Nasıl bir doğumgünü yapsak sana acaba? ve nasıl hediyeler alsak? Anne biraz yaratıcılığını zorlasın bakalım neler çıkacak:) Doğrusunu istersen ben de merak ediyorum neler bulabileceğimi:) Neyse, deneyimli arkadaşlar sağolsun fikir verirler elbet..

Sana pediko'dan ahşap geometrik şekillerden oluşan, takıp çıkarmalı bir itfaiye arabası ve geometrik şekilleri çubuklara takabildiğin bir oyuncak aldım. İtfaiye arabasını çook sevdin. Bilseydim daha önceden alırdım yahu:)

Bugün cuma. Haftanın eeeeenn güzel günü! Yarın jimnastik günümüz. Umarım hava kötü olmaz. Bugün kar yağmaya başladı çünkü.

Cümlelerine -misin soru ekini eklemeye başladın. Çook tatlısın..


Davulumdan Masallar'dan bir an..

5 Ocak 2011 Çarşamba

2011'in ilk yazısı..

Yılbaşı günü elim hiç fotoğraf makinasına gitmemiş! Yılbaşı gecesi arkadaşlarımızın evine davetliydik. Onların da minik 8.5 aylık bir bebekleri var. Onunla oynamaktan sanırım fotoğraf çekmeyi unutmuşum:) Şaşırdım böyle birşey yaptığıma.. Neyse 01 ocak 2011 fotoğrafı çekmeyi ihmal etmedim tabi.



İlk yılbaşı hediyemizi Kutluay'dan aldık. Büyük bir iştahla açtık ve çook sevindik! Ben de minik bir org aldım. Marakaslarımız da var. Orkestrayı tamamlamaya az kaldıı:)



Bahar gelse artık! Çok mu erkenciyim? Gelsede gezsek, tozsak.. Parklara atsak kendimizi. Güneşli güzel günlerde şenlensek. Tabi 2 yaşına da girmiş olacağız. Zaten ufak tefek cümle kurmaya başladın, daha da güzel konuşmaya başlamış olacaksın. Aslında bisiklet almak istiyorum. Seni de arkama atıp Eymir'e gidip bir güzel turlamak. Hele bir bahar gelsin bakalım..

Akşamları biraz daha fazla vakit geçirebiliyoruz artık. Çok mutluyum! Umarım böyle devam eder..