Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

16 Kasım 2010 Salı

Bugun bayram!

Cumartesi sabah guzel bir kahvaltinin ardindan kaptik valizleri ve atladik arabamiza.. ver elini Antalyaaa! Kislari Antalya'da, yazin kavurucu sicaklari baslayinca da Ankara'ya kacma hayalim hala devam ediyor;) Geldigimizden beri hava bir tuhaf. Gunes kendisini gosterme konusunda cimri.. Neyse acilacak insallah. Bugun en azindan daha iyiydi.

Bugun bayramin ilk gunuydu. Once kendi aramizda bayramlastik. Oglusum dedesi, babaannesi, amcasi, babasi ve benimle bayramlasti. Henuz el opmeyi ogretmedik. Aslinda ogretme taraftari da degilim pek.. Aksama dogruda bayramlasmaya misafirlige gittik. Bayram kacamagi bir cikolata yedigini de atlamasam iyi olur:)

Cumartesiye kadar buradayiz. En azindan simdilik plan boyle.

Papaganim duyduklarini tekrarlamaya devam ediyorsun. Bugun banyonun onunde 'babane bicibici yapiyo' dedin! TATILDI (takildi) ve imbaat (imdat) kelimelerini yerinde kullanman hosuma gidiyor. Buaralar bir de suraya buraya gidelim mi dedigimde 'adi didelim' diyorsun..

Sabah ilk uyandiginda yatakta bicir bicir konusmalarina bayiliyorum.

Dun koltugun uzerinden atlamayi kesfettin. Neyseki ucuz atlattik; cok ustelemedin.

Tatlim benim, gece uyurken uzerini cok actigindan tulum giydiriyorum sana. Bir oncekinin bacaklari artik kisa geldiginden dun yenisini aldim. Giyince 'astonot' oluyorsun;) Sana Tubitak'in Ay'da kitabini almistim, dunyayi ve aydedeyi de cok seviyorsun. Ileride astronot olman ihtimal dahilinde:) Buarada Tubitak'in kitaplarini cok begendim ve sana gecen hafta 10-12 tane civarinda aldim. 4 tanesinin icinde her sayfaya saklanmis ordekler var. Onlari bulmak cok hosuna gidiyor.

Simdi iceride misildiyorsun.. Uyumadan hemen once, yataktayken 'babanne ii ceceley, baba ii ceceley, Endin (Engin) ii ceceley' diye sayiyordun :)

Itiraf ediyorum; sen uyurken ev cok SIKICI :)