Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

29 Ekim 2010 Cuma

Sessizliği bozalım..


Molayı biraz abartmışım:) Aslında bunda yoğun bir seyahat dönemi ve evde olduğum zamanlarda da minik lokumla akşam beraber sızmamın katkısı büyük..

Neler yaşadık buarada.. Özet geçeyim;

- Anne bol seyahat etti; Bursa, Uşak, İstanbul (bir kaç defa), Antalya ve İzmir
- Miniğim grip oldu:(
- Oyun grubu için kreş girişimimiz oldu; hala beklemedeyiz. İnşallah haftaya başlayacağız
- Anneanne, teyze, babaanne ziyaret edildi
- Natıtın? naposun? iiyim ve başka kelimeler öğrenildi:)
- Yeni kitaplar ve 1 müzik cd'si alındı
- Lazımlığı kullanmaya başladık. Oturmayı çok sevdin.. Her defasında lazımlığı kullanmadığını söylemek isterim. Zaten erken gerçi..

Aklıma gelenler bu kadar.. Zamanında yazmazsam böyle olur tabi..

Bugün oğluşum seninle kek ve poğaça yaptık. Sen yumurta ve süt kısmından sorumluydun. Çok hoşuna gidiyor sıvılarla oynamak. Balık burcu olmanla bir alakası var mı acaba:) Sonra sana bir leğen içinde su hazırladım. İçine de bir kaç ufak plastik topunla ördeklerini koydum. Bayıla bayıla oynadın. Islandın.. Sonra tüm iş anneye kaldııı.. Islanan yerleri silmek ve senin üzerini baştan aşağıya değiştirmek gibi..

Sana bir de oyuncaklarını, kitaplarını vs. koyman için bir dolap aldık. Haftaya teslim olacak. Aslen kitaplık olan dolabı yan çevirerek oyuncaklarını koyabileceğin bir dolap haline getireceğiz. Bunu da odana değilde salonumuza koymayı planlıyorum. Ufak bir kaç değişiklik yaparak.. Arada salonda arada da odanda oynarsın böylelikle. Umarım bu fikrimi sen de seversin tatlım.

Bugün bir de 'anne sana ne diyor?' diye sorduğumda kuşum bebeğim demeye başladın:)

Yarın bir sürü arkadaşınla UHM diye bir restoranda buluşup oynayabileceksin. Bakalım hoşuna gidecek mi? Anneler ve çocukları Ankara dışından da gelecekler. Büyük bir buluşma olacak yani. Babiş gelemeyeceğinden çok merak ediyorum kimseyle konuşup sohbet etmeye fırsatım olacak mı?:)