Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

9 Haziran 2010 Çarşamba

Özgür Adamın Maceraları


Artık yürüdüğüme göre sizden ayrı takılabilirim. He heee:)






Saçlarım annem ve babam gibi kıvrık olacak galiba!




Aramızdaki 7 farkı bulun bakalım:)

8 Haziran 2010 Salı

Özgür Adımlar..

Bebeğim,
Anneler gününde başladığın özgürlük serüvenine yılmadan azimle devam ettin. Ve artık minik özgür adam olarak etrafta tek başına dolanabiliyorsun! Evde yürüyerek birden çıkıp yanıma gelmen çok hoşuma gidiyor. Minik erkeğim benim!

Geçen cuma su çiçeği aşını yaptırmak için doktoruna gittik. Hem muayene oldun hem de aşını oldun. Aşı sırasında yanında olmayı tercih etmediğimden seni babişkoya teslim ettim. Çok ağlamamışsın. Sevindim.. Ya da beni mi kandırdı baban?:)

Haftasonu Kaan bebek ilk defa bize geldi. Seneye beraber güzelce oynayacağınız zamanı iple çekiyorum. Buarada evdeyken dolu yağmaya başladı. Nasıl büyüktü öyle dolu taneleri! Camlar aşağıya inecek sandık! Arabalara da birşey olmamıştı allahtan.

Yaz planlarımızı yapmaya başladık. Temmuzda sen ve ben Bodrum'a teyzenlerin yanına gideceğiz. Ağustosta ise babişkoyu da alıp Antalya'ya gideceğiz. Planlarımız şimdilik bu kadar. Bayram için henüz birşeyler düşünmedik. Ona da daha sonra düşünürüz birşeyler. Buarada Oya teyzen bizi İzmit'e bekliyor. Tatilde yeğenlerimin huylarının değiştiğini çok gördüm. Bakalım seninle bizi nasıl sürprizler bekliyor..
9. dişin olan azı dişini çıkardın. Şimdi yolda 10. dişin var. O da azı.. Yeri mor gibi. Çıktı çıkacak yani. Mamaları daha rahat yiyebileceksin. Gelsin mamalaaar diyeceksin kısaca:)