Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

17 Aralık 2009 Perşembe

Özlem...

İlk defa geçen hafta seninle 5 gün ayrılmak zorunda kaldık minik kuşum.. Annenin İstanbul'a iş için gitmesi gerekti.. İlkti ve o yüzden de zordu. Benim toplantılarımın çok yoğun geçmesi daha da kötü olmasını engelledi diye düşünüyorum. Neyse geride kaldı çok şükür. Ben yokken yeni yeni şeyler öğrenmişsin. Playskool ilk arabamda daha rahat oturup hatta biri seslenince rahaaat rahat arkana dönüp bakmayı öğrenmişsin. Poponu kaldırmayı da öğrenmişsin. Arabanın üzerinde otururken önündeki kapağı bir elinle kaldırıp içindeki topu diğer elinle almayı da.. Canım benim.. Her geçen gün daha da bir tatlı oluyorsun. Sürekli değiştiğini görmek çok keyif veriyor bana.. Buarada alttaki ilk 2 dişten sonra hemen üstteki dişleri beklerken onların hemen yanındaki bir diş baş göstermişti. Şaşırmıştık! Geçen hafta İstanbul'dan döndüğümde o ne?! 3 diş birden çıkmaya çalışmıyor mu!! Ah be bebişim! Bu ne acele?!:) O dişleri birbirine sürtüp gıcırdatmaya bile başladın.

4 Aralık'ta 9. ay kontrolümüze Burcu teyzemizin tavsiye ettiği doktora gittik. Her yer oyuncak doluydu. Yürüyor olsaydın seni eminim zaptedemezdim:) Doktor teyzemizi çok sevdim. Gayet güzel bilgilendirdi bizi. İlk defa gittiğimiz için 45 dk ayırdı bize. Seni tanımaya çalıştı. Seni nasıl besleyip büyüttüğümüzü dinledi ve düzeltmeler yaptı. Oyuncak tavsiyeleri aldık. İkisini bugün alabildim. CD çalar ve 4 tane bez çek bırak araba. Doktorumuz çek bırak araba demişti sadece. Bez olanları görünce hemen onları tercih ettim. Eline aldığın herşeyi yeme girişimin olduğundan güzel bir seçenek:) Ayrıca çıkarılıp yıkanabiliyor olması da hoşuma gitti..

Bu ay bir önceki aya göre daha fazla kilo almışsın. Umarım 9 Ocak'ta gittiğimizde de aynı şekilde kilo aldığını görürüz. Boy ve diğer gelişimlerin gayet güzel. Sadece kilo olarak %25'lik segmenttesin. Hadi bebişkom daha çok mama yeee!:)

2 gündür emekleme girişimlerin varmış. Babaannen gündüz güzel güzel geriye(!!) doğru emeklediğini söyledi. Akşamları enerjin mi azalıyor yoksa tam olarak emeklemeye başlamadan bize göstermek istemediğinden midir bilinmez pek bir isteksizsin. Ayrıca dün öğlen eve geldiğimde yeni bir şey keşfettiğini gördüm. Gözlerini kırpıştırarak şirinlik yaptın. Yerim seni minik lokumum! Çook tatlısın.. Akşam babana göstermek istemedin bu şirin halini nedense..

Yılbaşı yaklaşıyor. Seninle ilk yılbaşımızı İstanbul'da hep beraber geçirelim istiyoruz. Teyzen ve anneannen seni çook özlemişler. Meriç bile seni sordu. Efe niye gelmedi diye:) Umarım hava şartları planımızı değiştirmemize neden olmaz.. Aslında geçen hafta seni ve babaanneyi de götürecektim kaldığım otele. İlk önce rezervasyonunuzu da yapmıştım bebeğim fakat uluslararası bir ortam olduğundan ve malum domuz gribi tehlikesinden dolayı iptal etmiştim..

Buarada Cancan diye yeni bir de bebeğin oldu! Cancan nerede diye sorunca hemen bebeğe bakıyorsun:) Doktor teyzen sana bebek almamızı söylemişti. Engin amcan da sana hediye olarak almış. Artık büyüyünce kendin teşekkür edersin bebeğim:)