Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

13 Nisan 2009 Pazartesi

Nisan güzelliği



Güneşli bir haftasonu..

Güzel ve güneşli bir haftasonunu geride bıraktık. Gezmek için değil ama doktora gitmek için dışarı çıktık. Heyoo! 2870 gr olmuşuz. Yani geçen hafta 320 gr almışız. Emin adımlarla büyüyoruz.

Popo bezimiz değişirken ortalığı birbirine katmak konusu üzerinde master yapmaktayız! Günde 8 defa bez değiştirdiğimi düşünürsek farklı taktikler geliştirmem gerektiği kesin!

Haftasonu güneşi değerlendirip yeni fotolar çektik. Bunlardan bazılarını ve daha önce çekilen bir kaç fotoyu da yukarıya koyduk..

9 Nisan 2009 Perşembe

ve 1 aylık olduuk!

Zaman hızla akıp geçiyor..7 Nisan'da 1. ayımızı geride bıraktık. 1. ayımızı doldurduğumuz gün göz ve işitme testlerimizi yaptırdık. Çok şükür hiç bir problemimiz yok. Ayrıca Hepatit testimizin 2.sini yaptırdık.

Bir de gaz sanıcılarımız olmasa hayat daha bir güzel olacak..

4 Nisan 2009 Cumartesi

ODTÜ gezintimiz..

Efemiz bugün 28 günlük.. 11:30'da 1. ay doktor kontrolümüz vardı. Kilomuz geçen haftaya göre 260 gr artarak 2550 gr olmuş. Baş çevremiz ise 34 cm. Ayrıca boyumuzda ilk defa ölçüldü; 47.5 cm olmuşuz. Herşey yolunda kısaca.. Doktorumuza ufaklığı dışarıya çıkartıp çıkartamayacağımızı sorduk. Kalabalık ve kapalı mekanlara girmesin dedi. Bizde eve gelip miniğin arabasını ve düşen göbeğini de alarak bu güzel, güneşli bahar gününde soluğu ODTÜ'de aldık. Göbeğimizi Elektrik Elektronik Mühendisliği'nin bahçesine gömdük. Sonra biraz yürüyüş yaptıktan sonra Çatı'da çay ve pasta sefası yaptık. Tam bir bahar havası vardı. Meyve ağaçları çok güzel çiçeğe boğulmuşlardı. Mis kokular içerisinde yürümek hem bana hem de Efe'ye gayet iyi geldi.. Yürüyüş sırasında hiç gözünü açmamış olsada bol oksijen almış olması ve güneşi hissetmesi gayet iyi oldu. Umarız havalar böyle güzel devam ederde bizde Efe'yi rahat rahat dışarı çıkarmaya devam ederiz.

Salı günü 1. ayımız doluyor. Bu yüzden aynı güne işitme testi, göz kontrolü ve 2. hepatit aşısı için randevularımızı aldık.