Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

29 Mart 2009 Pazar

Efelerin Efesi..



22 günlük..

07 Mart 2009 Cumartesi sabah saat 09:39'da minik lokumumuz dünyaya merhaba dedi. Oğlumuz bugün 22 günlük. Bu süre içinde hayatımızda neler değişti; uykusuz gecelerle tanıştık, miniğimizin çıkardığı gazın bizi daha çok rahatlattığını gördük, 2-3 saatte bir bebek bezlerinin değişimi ve emzirme döngüsüne girdik, alınan bir kaç gramın hazzını yaşadık, vs. Aslında en önemlisi anlatılamayacak kadar güzel olan bebek kokusuyla tanıştık.

Benim ve eşimin bebeklikten kalma hiç fotoğrafımız olmadığından oğlumuzun böyle bir eksiklik yaşamaması için bol bol fotoğraflarını çekiyoruz. İlk günden itibaren kamera ve fotoğraf makinası elimizden düşmüyor. Keşke biz de onun kadar şanslı olsaydık.

Bugün oğluşu 4. defa yıkadık. İlk defa babasıyla banyo yaptırdık oğlumuza. Önceki banyolarını babaannesiyle ben beraber yaptırmıştık. Miniğimiz su burcu olduğundan mıdır bilmem suyu çok sevdi. İlk banyosunda ağlamasını beklediğim lokumumuz hiç gıkını çıkarmadı. Sanırım yazın denizden ya da havuzdan zor çıkaracağız bızdığı:)

Dün doktorumuzu ziyaret edip tartıldık. Miniğimiz 1 haftada 310 gr almış. Doktorumuz şaşırdı nasıl başardık diye:) Sütümün formulünü açıklamayı planlamıyorum:) Ufaklık yaşıtlarıyla arasındaki farkı hızla kapatmak konusunda kararlı anlaşılanki bu yolda emin adımlarla ilerliyor.. Maşallah miniğim. Hadi bakalım devam..

6 Mart 2009 Cuma

34+5...

Oğluma 34+5'te kavuşmak varmış. Herşey iyi gidiyor gibi gözüküyordu. Su miktarımızdaki azalma düzelme yolundaydı. 3 gün önceki doktor randevumuzdan sonra 38. haftaya kadar gidebileceğimizi düşünürken bugün 34+5'e kadarmış dedim..Yarın sabah 09:00'da doğuma giriyorum. Hayırlısı ne ise o olsun diye düşünmekten başka ne gelir elden. Yeterki sağlıklı olsun, erken aramıza katılması bu durumda tabiki sorun olmaz.

Henüz hazırlıklarda bitmemişti. Daha dün pişik kremi, şampuan vs. ürünlerini almıştım. Bugünde internetten sipariş ettiğim bebek arabası elimize ulaşmıştı. Yoksa arabasına binmek içinmiydi bu sabırsızlık:) Kıyafetlerini apar topar bugün yıkadım ve kurumalarını bekliyorum şuanda.

Anneler arandı. Onların da bu beklenmedik haber karşısında iki ayakları bir papuca girdi. Yarın burada olacaklar.

Yarın yeni bir hayat bizi bekliyor..

1 Mart 2009 Pazar

Doğum günüm..

30 yaşıma bastım.. Benim için özel bir doğum günü olduğu kesin. Eşim ve henüz doğmamış oğlumuzla pastamızdaki mumu söndürdük ve sonra afiyetle bir güzel pastamızı yedik. Ufaklık tatlı yemenin mutluluğundan dört köşe olmuş olsa gerek hemen hareketlenmeye başladı:) Ya da anneye mutlu yıllar demenin bir yoluydu şimdilik..